Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Kalmar kommun, Utbildningsförvaltningen Pedagogisk assistent
Denna vakans som pedagogiskt assistent innebär att stötta elev i behov av särskilt stöd under skoldagen vilket kräver engagemang och flexibilitet. Du kommer även arbeta i nära dialog med med övriga pedagoger och vårdnadshavare. Utifrån handledning från undervisande lärare ska du skapa möjlighet för elev att utvecklas i sin kunskapsinhämtning. En viktig del i arbetet är att skapa en trygg relation med elever för att stimulera till och motivera eleven att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter för lärande.
2023-09-22 2023-10-01
Kalmar kommun, Utbildningsförvaltningen Pedagogisk assistent
Tillsammans med fritidspedagoger planerar och genomför du undervisning på vårt fritidshem före och efter skoltid. Under skoldagen är du delaktig som resurs under lektioner och raster. Du bidrar till att skapa en trygg och tillåtande kultur och en god pedagogisk miljö. Du har förmåga att göra eleverna delaktiga och drivs av att samarbeta med andra människor och är duktig på att skapa goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare.
2023-09-22 2023-10-01
Kalmar kommun, Utbildningsförvaltningen Barnskötare i Kalmar kommun
Vill du vara med och bidra till barns utveckling och lärande i ett framtidsperspektiv? Du kommer att få jobba i en stimulerande miljö med många kompetenta arbetskamrater. Rollen som barnskötare innebär att du har fokus på barnens bästa. I samarbete med övriga barnskötare och förskollärare på förskolan bidrar du till att barnen får en rolig, trygg och lärorik verksamhet. Utifrån internationella, nationella och kommunala styrdokument kompletterar du förskolläraren i uppdraget att främja barnens utveckling och lärande. Vårt behov är i första...
2023-09-15 2023-09-30
Kalmar kommun, Utbildningsförvaltningen Förskollärare i Kalmar kommun
Vill du vara med och bidra till barns utveckling och lärande i ett framtidsperspektiv? Vi kan erbjuda dig varierande och utvecklande arbetsuppgifter där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i organisationen. Du kommer att få jobba i en stimulerande miljö med många kompetenta arbetskamrater. I Kalmars förskolor har vi en hög andel legitimerade förskollärare. Som förskollärare är du delaktig i den pedagogiska utvecklingen. Du kommer att ingå i en engagerad och mångsidig personalgrupp bestående av förskollärare och barnskötare. Vi s...
2023-09-01 2023-09-24
Kalmar kommun, Utbildningsförvaltningen Timvikarie inom förskola och skola
Vi behöver fler timvikarier vid Kalmar kommuns förskolor och grundskolor. Vikariepoolen ger dig en fot in på en arbetsmarknad med ljusa framtidsutsikter och erfarenhet av pedagogiskt arbete med barns och elevers utveckling och lärande. Ta chansen att prova på ett meningsfullt arbete!
2023-08-07 2023-12-17