Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Kalmar kommun, Serviceförvaltningen - Support Lokalvårdare till specialstäd
Som lokalvårdare i gruppen specialstäd kommer du att ha en varierande tjänst som bland annat innefattar fönsterputsning, storstädning/golvvård och övrigt förekommande städuppdrag såsom byggstäd, flyttstäd, smittstäd samt regelmässig lokalvård.
2021-11-22 2021-12-10
Kalmar kommun, Serviceförvaltningen - Support Kockar till kostverksamheten
Arbetet som kock innebär att sköta kökets alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, grönsaksberedning, bakning, egenkontroll, beställning/mottagning av varor, diskning och städning. Inom enheten förekommer även intern catering.
2021-11-08 2021-11-28
Kalmar kommun, Serviceförvaltningen - Support Lokalvårdare timvikarier
Vi på Kalmar kommuns lokalvård städar dagligen skolor, förskolor, sportanläggningar och kontor med modern utrustning och moderna metoder. Vi tillhandahåller intern utbildning och erbjuder introduktion tillsammans med handledare för att du ska få en så bra start som möjligt när du är ny på jobbet. I våra tjänster ingår utöver daglig städning även löpande golvunderhåll och storstädning.
2021-10-11 2021-11-28
Kalmar kommun, Serviceförvaltningen - Support Timvikarier inom kostverksamheten
Vi behöver fler timvikarier vid Kalmar kommuns storkök. Vikariepoolen ger dig en fot in på en arbetsmarknad med ljusa framtidsutsikter och erfarenhet av att jobba i moderna kök med fantastiska råvaror och trygga rutiner. Ta chansen att prova på ett meningsfullt arbete!
2021-08-24 2021-12-31