Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Habo kommun, Kommunledningskontoret Lokalvårdare, Timvikarie
Lokalvård inom offentlig miljö exempelvis skolor, förskolor, kommunhus, sporthallar och bibliotek. Som timvikarie skrivs du in i vårt vikariesystem Time Care Pool där du lägger dig tillgänglig för jobb. Omfattningen kan variera då du vikarierar vid ordinarie personals frånvaro.
2022-08-08 2022-09-11
Habo kommun, Kommunledningskontoret Kock, timvikarie
Arbete i centralkök och/eller på mottagningskök på skolor och förskolor. Alla förekommande sysslor i ett storkök eller mottagningskök. Vikarieplanering sker via vårt bokningssystem Time Care Pool. Du får möjlighet att arbeta på timme vid ordinarie personals frånvaro. Vi jobbar dagtid. Helgarbete förekommer. Största behovet av timvikarier finns på vardagarna.
2022-08-08 2022-09-11
Habo kommun, Kommunledningskontoret Köksbiträde, timvikarie
Arbete i centralkök och/eller på mottagningskök på skolor och förskolor. Alla förekommande sysslor i ett storkök/mottagningskök Vikarieplanering sker via vårt bokningssystem, Time Care Pool. Du arbetar på timme vid ordinarie personals frånvaro. Vi jobbar dagtid. Helgarbete förekommer. Största behovet av timvikarier finns på vardagarna.
2022-08-08 2022-09-11
Habo kommun, Kommunledningskontoret Supporttekniker
Du får ansvar för att se till att våra medarbetare inom Habo kommun får bästa tänkbara service, vid de tillfällen de hör av sig till IT-enheten och behöver hjälp med sina digitala verktyg. Merparten av din tid bemannar du vår Helpdesk, medan resten av tiden går åt till att hjälpa till med installation av datorer, lärplattor, telefoner och kringutrustning eller delta i olika former införandeprojekt. Några exempel på arbetsuppgifter är: • Hantering av inkommande incidenter och beställningar • Felsökning av servrar och klienter • Administration a...
2022-07-25 2022-08-22
Habo kommun, Kommunledningskontoret Habo kommun söker upphandlare till de kommunala bolagen
Rollen som upphandlare innebär främst • att självständigt genomföra upphandlingar inom det tekniska området och ansvara för hela upphandlingsprocessen inklusive avtalsskrivning • att vara ett kvalificerat stöd i upphandlingsfrågor vid enskilda upphandlingar • att vara en viktig del i arbetet med att ytterligare utveckla upphandlings- och inköpsfunktionen • att utbilda berörd personal i upphandlings- och inköpsfrågor
2022-06-21 2022-08-20