Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Folktandvården Blekinge Tandläkare Folktandvården Ronneby
Vårt arbete präglas av vår vision. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård, hög kvalitet och gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Är du nyutexaminerad ordnar vi handledare som hjälper och stödjer dig för att du ska utvecklas och känna trygghet i din roll som tandläkare.
2021-05-12 2021-06-30
Folktandvården Blekinge Tandläkare Folktandvården Lyckeby
Arbetet på kliniken präglas av Folktandvården Blekinges vision Frisk mun för alla. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård, hög kvalitet och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Vi erbjuder dig: Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Förmånlig veckoarbetstid • Massage & friskvård • Löneväxling mm Introduktionsprogrammet ger en god inblick i verksamheten och du knyter kontakter med medarbetare från hela länet.
2021-05-12 2021-08-31
Folktandvården Blekinge Avdelningschef Folktandvården Asarum
Som avdelningschef ansvarar du för att leda, utveckla och förbättra klinikernas verksamhet i enlighet med uppsatta mål. I uppdraget ingår helhetsansvar för ekonomi, personal (ca 20 medarbetare), och verksamhet. På klinikerna finns två administrativa samordnare som fungerar som lednings- och administrativt stöd. Tjänsten är direkt underställd verksamhetschefen och uppdraget kombineras med kliniskt arbete i din grundprofession. Som avdelningschef ingår du i Allmäntandvårdens chefsgrupp och arbetar för samverkan och samordning av Allmäntandvårdens...
2021-04-30 2021-06-30