Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Bromölla kommun, Grundskola Timvikarie högstadie
Placering: Dalaskolan Södra Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Dalaskolan södra som timvikarie, när någon ordinarie pedagog eller resurspersonal är frånvarande. Vi är en 7-9 skola med ca 130 elever. Du är flexibel och mycket ansvarsfull samt har ett stort intresse för barn och elever. Du kommer samarbetar på en skola som har som mål att ge elever trygghet och goda kunskaper. För oss är det viktigt med eleven i centrum.
2021-09-13 2021-10-01
Bromölla kommun, Grundskola Speciallärare inriktning mot särskola
Placering: Dalaskolan Norra, Grundskola I Bromölla kommun arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla och förbättra måluppfyllelse för eleverna, i samarbete med övriga arbetslag, för att hjälpa eleven att nå så långt som möjligt. Vi har höga mål med vår verksamhet där vi tror att bra relationer mellan elever och personal är en förutsättning för goda studieresultat och trevlig stämning på skolan. Vi söker en speciallärare för arbete i vår grupp med integrerade särskoleelever. Eleverna går nu i åk 2-7, men tjänsten kan tänkas följ...
2021-09-09 2021-09-22
Bromölla kommun, Grundskola Timvikarie
Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Alvikenskolan som timvikarie, när någon ordinarie pedagog har frånvaro. Vi är en F-6 skola med ca 430 elever. Du är flexibel och mycket ansvarsfull samt har ett stort intresse för barn och elever. Du kommer samarbetar på en skola som har som mål att ge elever trygghet och goda kunskaper. För oss är det viktigt med eleven i centrum. Rekrytering sker löpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
2021-08-25 2021-09-30