Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Bodens kommun, Utbildning - Rektor Förstelärare i Matematik Hedens skola, Boden
Hedens skola söker Dig som vill bli vår nästa förstelärare i matematik för årskurs 1-6. Som förstelärare har du ett särskilt ansvar för utvecklingen av undervisningen i matematik. I Heden använder vi oss av Singma-modellen, en systematisk och differentierad pedagogisk metodik som främjar elevernas matematiska förståelse genom konkret, bildligt och abstrakt tänkande. Singma-modellen engagerar eleverna och hjälper dem att utforska och lösa matematiska problem på djupet. Du kommer även att främja utforskande matematik i klassrummet, där eleverna g...
2023-05-25 2023-06-09
Bodens kommun, Utbildning - Rektor Ekonomilärare till Björknäsgymnasiet
Som ekonomilärare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att planera, genomföra och följa upp undervisning i företagsekonomi, redovisning och entreprenörskap på gymnasienivå. Vi jobbar med ung företagsamhet och ekonomieleverna skriver sina gymnasiearbeten inom entreprenörskap. Du förväntas delta i regelbundna möten och aktiviteter för ekonomiprogrammets programlag, enheten och skolgemensamma. I tjänsten ingår mentorskap och handledning av gymnasiearbeten.
2023-05-22 2023-06-04
Bodens kommun, Utbildning - Rektor Lärare Svenska som andraspråk och Tyska Brönjaskolan
Vi söker Dig som vill undervisa i svenska som andraspråk och tyska i år 7-9. Undervisning kommer att vara din huvudsakliga arbetsuppgift. Du har även rollen som mentor för en grupp elever och i den rollen skapar du de bästa förutsättningarna för att eleverna ska utvecklas, trivas och känna sig trygga.
2023-05-12 2023-06-09