Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Bodens kommun, Arbetsmarknad- & Utbildningsförvaltningen Förskollärare Hedens förskola
Till Hedens förskola söker vi nu en förskollärare som kan vara med och driva förskolans utveckling framåt med ett djupt engagemang tillsammans med övriga medarbetare.
2021-06-14 2021-06-24
Bodens kommun, Arbetsmarknad- & Utbildningsförvaltningen Förskollärare till Lunda förskola
Till Lunda förskola söker vi nu dig som är utbildad förskollärare. Viktigt är att du önskar samverka, har en helhetssyn och är engagerad och lösningsinriktad på ett positivt sätt. Du ska vara flexibel och trygg i din yrkesroll samt beredd att ta ansvar och initiativ att driva förskolans utveckling framåt. Barnen som går hos oss är 1-6 år och vi har öppet den tid som barnen vistas. Förskolan är skyldig att ha öppen kl 06.00 till 18.30, och som förskollärare måste du vara beredd att arbeta alla olika skift.
2021-06-08 2021-06-22
Bodens kommun, Arbetsmarknad- & Utbildningsförvaltningen Förskollärare till Kristallkulans förskola
Du ska självständigt och tillsammans med rektor samt kollegor arbeta med utveckling av förskolan utifrån läroplanens mål och intentioner. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten som du kopplar till barns lärande och vår verksamhet genom ett tema-/projekterande arbetssätt och pedagogisk dokumentation. Fokus ligger särskilt på lärmiljöer, språkutveckling/Bornholms-modellen, matematik/naturvenskap/teknik, it/digitala verktyg, estetiska ämnen och social kompetens. Allt arbete med barnen och de vuxnas samarbete ska genomsyras av förskolans värd...
2021-06-08 2021-06-28