Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen Två undersköterskor till hemtjänsten
Arbetet i hemtjänsten innebär att ge omsorgstagare god vård och personlig omsorg. Som undersköterska i hemtjänsten arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom vård- och omsorgsarbete. Vi arbetar enligt Individens Behov I Centrum (IBIC) och använder digitala lösningar och system i vårt vardagsarbete. Vi ser det som en av förutsättningarna för att även fortsatt ge våra omsorgstagare en god och individanpassad omsorg. Vår verksamhet bedrivs årets alla dagar och timmar och i hemtjänsten arbetar du dag, kväll och helg på årsarbetstidsavtal. I arb...
2021-11-24 2021-12-05
Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen Vi behöver dig! Funktionsstöd söker stödassistenter för timvikariat
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med eget ansvar och möjlighet att utvecklas. Ditt arbete handlar om att göra insatser som har direkt betydelse för andra människors vardag. Du är uppskattad varje dag! Det är ett arbete som innebär att på ett pedagogiskt sätt hjälpa och stödja när omsorgstagarens egna förmågor inte räcker till. Genom ditt arbete ger du omsorgstagarna möjlighet till en meningsfull vardag med arbete och aktiviteter.
2021-11-22 2021-12-31
Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen Sjuksköterska till Hemsjukvården
Hemsjukvårdens sjuksköterskeorganisation består av ca 35 sjuksköterskor organiserade i arbetslag som utgår från kommunens särskilda boenden med ansvar även för tillhörande hemtjänstområde. Dessa patientansvariga sjuksköterskor arbetar dag, kväll och helg. Tjänsten är en tillsvidareanställning i kommunen med placering i Alvesta. Arbetet utgår ifrån det särskilda boendet Högåsen och du arbetar tillsammans med kollegor där, samt ingår i det resterande kollegiet där man ansvarar för hela hemsjukvårdsområdet i kommunen kvällar och helger. Arbete...
2021-11-08 2021-12-03
Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen Timanställd omsorgspersonal till ordinärt boende
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med eget ansvar och möjlighet att utvecklas. Ditt arbete handlar om att göra insatser som har direkt betydelse för andra människors vardag. Du är uppskattad varje dag! Verksamheterna i omsorgsförvaltningen pågår dygnet runt, varje dag i veckan så arbetet kan förläggas till både dag, kväll, helg och natt.
2021-11-02 2021-12-10
Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen Poolkock till Omsorgsförvaltningen
Vi söker dig som älskar matlagning och tycker om att ge bra service samt tycker om variationen av att vara och jobba i olika kök. Som poolkock kommer du att arbeta både på boende där vi har både tillagning och mottagningskök. I arbetet ingår att laga god och näringsriktig mat till våra gäster samt att göra frukost, lunch och kvällsmat. Det ingår även att diska samt städa kök och matsalar. När du arbetar som poolkock kommer du med kort varsel att få reda på vilken arbetsplats du ska vara på. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag.
2021-10-21 2021-11-28