Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Älmhults kommun, Grundskolan Studiehandledare bosniska/serbiska/kroatiska
Älmhults kommun söker nu en studiehandledare i bosniska/kroatiska/serbiska. Som studiehandledare ingår du i ett team bestående av andra modersmålslärare och studiehandledare. Arbetet innebär huvudsakligen att du är ute på kommunens olika skolor och handleder elever på deras modersmål under lektionstid. Du stödjer eleverna i deras språkutveckling med hjälp av studiehandledning på modersmålet, samt verkar som en kulturell och språklig brygga. Arbetet innebär ett nära samarbete med lärare och pedagoger på skolorna.
2023-09-21 2023-10-06
Älmhults kommun, Grundskolan Lärare 4-6 till Gemöskolan
Till vår grundskola söker vi grundskollärare till årskurs 4-6. Som grundskollärare kommer du ingå i ett arbetslag med lärare, fritidspedagoger och elevstödjare. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.
2023-09-19 2023-10-08
Älmhults kommun, Grundskolan Arbete på fritids och i särskild undervisningsgrupp 6-8 veckor
Vill du arbeta hos oss under 6-8 veckor, med möjlighet till fortsatt timanställning vid behov av vikarie? Under 6-8 veckor vikarierar du heltid för en person och kommer då vara på skolans resurscentrum samt inom vår fritidsverksamhet. På skolans resurscentrum går några elever som behöver extra lugn miljö samt extra stöttning inom skolarbetet. Inom fritidsverksamheten ingår du i ett arbetslag, där ni planerar och strukturerar för fritidsverksamheten för våra elever. På vårt fritidshem ska du tillsammans med annan personal håll i och genomföra ak...
2023-09-18 2023-10-01