Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Bodens kommun, Arbetsmarknad- & Utbildningsförvaltningen Lärare trä- och metallslöjd
Som slöjdlärare handlar arbetet om att väcka nyfikenhet och lust till hantverket och att tränas sig i att utveckla sina egna idéer från tanke till färdig produkt. Eleverna ska ges förutsättningar till att bygga upp och utveckla sin egen förmåga, kreativitet och problemlösningsförmåga.
2021-05-03 2021-05-17
Bodens kommun, Arbetsmarknad- & Utbildningsförvaltningen Speciallärare/Lärare Unbyns skola F-6
Du kommer att ansvara för det specialpedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget. Övrig tid är undervisning i klass. Du är specialpedagog/speciallärare, planerar och genomför lektioner samt genomför utvecklingssamtal med elever och vårdnadshavare. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare, fritidspedagoger och kvalitetsutvecklare. Vi söker dig som är intresserad av specialpedagogik, kollegialt lärande och skolutveckling. Du har goda kunskaper och ett brinnande intresse för dina ämnen. Du får eleverna att utvecklas och lyckas.
2021-04-29 2021-05-16
Bodens kommun, Arbetsmarknad- & Utbildningsförvaltningen Lärare Harads skola F-3
Vi söker dig som vill arbeta som lärare hos oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i svenska som andraspråk. I ditt dagliga arbete ingår även planering av undervisning, bedömning och dokumentation av elevers utveckling samt återkoppling av elevernas kunskapsutveckling till elever och föräldrar.
2021-04-27 2021-05-16