jobb just nu!

Yrkeslärare Fordons- och Transportprogrammet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Sundlergymnasiet är en skola där stort fokus läggs vid personlig utveckling. Vi jobbar målmedvetet för att eleven ska nå så långt som möjligt genom handledarskap, undervisning av god kvalitet och gott samarbete med näringslivet.
Sundlergymnasiet erbjuder studier med guldkant. Det innebär bland annat att utöver ett seriöst studieinnehåll finns möjlighet till internationellt utbyte, språkresor och en unik fotoutbildning!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan undervisa i kurserna inom personbilsinriktningen på fordons- och transportprogrammet. (Personbilsinriktningen är en lärlingsutbildning).
I arbetsuppgifterna ingår även att ta hand om APL, vara elevhandledare, att delta i skolans utvecklingsarbete och andra uppgifter som hör läraryrket till.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är behörig yrkeslärare inom personbilsinriktningen och att du tycker om att hjälpa unga in i yrkeslivet. Du är uppskattar att samverka med elever, vårdnadshavare, samarbetsföretag och kollegor. Det är meriterande om du har CE-körtkort.
Du behöver ha en bra grund i personbilsbranschen och gärna ha yrkeslärarexamen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-13

100%

Ansökan

Referensnummer:   A870342

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.