jobb just nu!

Visuell kommunikatör till enhet för strategisk kommunikation i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Uppdraget för Koncernstab kommunikation är att med professionella kommunikationsinsatser bidra till att stärka Region Skånes varumärke samt till förverkligande av beslutade verksamhetsmål, politiska beslut och verksamhetsvision. Vi är drygt 95 medarbetare.

Tjänsten som kommunikatör med fokus på visuell kommunikation finns på Koncernstab kommunikation, på enheten för strategisk kommunikation. På enheten är vi 21 medarbetare som arbetar med att utveckla, planera och genomföra kommunikationsinsatser - från den stora kampanjen till den enskilda kommunikationsaktiviteten.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och skapa världens bästa kommunikationsfunktion? Är du grym på visuell kommunikation? Har du svart bälte i Adobe-paketet? Då är du den vi letar efter!

Vi välkomnar nu en kommunikatör med fokus på visuell kommunikation och marknadsföring. Du kommer främst att arbeta med att stärka den visuella kommunikationen genom att producera visuellt material som trycksaker, film och foto.

Tjänsten är en visstidsanställning på 18 månader med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

För oss är det inte nödvändigt att du har en högskoleutbildning och du behöver inte heller ha jobbat inom offentlig sektor. Men du måste kunna visa på och beskriva dina kompetenser inom visuell kommunikation på ett tydligt sätt. Vi ber dig därför att tydligt motivera detta och skicka med arbetsprover med din ansökan.

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av visuell kommunikation inklusive trycksaksproduktion, film, foto etcetera. Ett extra plus är om du har arbetat med kreativa processer och koncept. Har du jobbat inom reklambyråvärlden är det meriterande, det är även meriterande om du agerat beställare av reklam- och marknadsföringstjänster.

För att lyckas i rollen krävs det att du kan hantera Adobeprogrammen (främst Indesign, Photoshop och Illustrator och det är ett plus om du även har kunskap i Premiere och After effects). Vi förutsätter även att du är en fena på Officepaketet och att du förstår hur grafiska profiler fungerar är en självklarhet.

Som person har du lätt för att samarbeta och gillar att ha flera projekt och uppdragsgivare samtidigt. Du producerar snabbt och har en förmåga att avsluta arbetsuppgifter. Du trivs med självständigt arbete och klarar dig med andra ord bra utan daglig arbetsledning.

Vi strävar efter en jämställd arbetsplats. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Visstidsanställning på 18 månader med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   A912134

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontoret arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljöfrågor, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Vi är drygt 800 medarbetare och våra arbetsplatser finns främst i Kristianstad och i Västra Hamnen i Malmö.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.