jobb just nu!

Vikarierande lärare i åk 1-3 på Björskogs skola i Valskog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Har du ett brinnande intresse för lärande och utveckling i grundskolan? Då kan det vara dig vi söker som vikarierande lärare till Björskogs skola i Valskog.

I Kungsörs kommun finns fyra grundskolor. Tre av dessa skolor finns i tätorten Kungsör och en, Björskogs skola, finns i samhället Valskog. Björskogskolan är en skola för elever i förskoleklass till åk 6. Det går i nuläget cirka 100 elever på skolan. I anslutning till skolan finns fritidshemmet Biet. Skolan och fritidshemmet ligger naturnära med inspirerande skogsmark runt hörnet. På skolan arbetar vi aktivt med utomhuspedagogik och idrott. En dag i veckan arbetar hela skolan utomhus under en del av dagen i åldersblandade grupper med ett gemensamt temaarbete. Eleverna har idrott fyra dagar i veckan.

Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia.

Arbetsuppgifter

Som lärare på lågstadiet ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen, såväl enskilt som i samarbete med kollegor i ditt arbetslag. Du arbetar enligt gällande rutiner och styrdokument för att eleverna når så långt som möjligt i sin utveckling inom alla områden.

Du samverkar med kollegor, elever och vårdnadshavare för att skapa en trygg och utvecklande lärandemiljö. Du medverkar vid föräldramöten och utvecklingssamtal.

I första hand kommer du jobba i klass och till viss del tillsammans med årskurserna f till 3.
Dina kollegor är trygga, inspirerade och ansvarsfulla vilket ger en möjlighet till personlig utveckling och inflytande över verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och som ser möjligheter, du tycker att ständig utveckling är ett permanent tillstånd. Det vi söker hos dig är att du är engagerad i ditt uppdrag där du drivs av att leda elever i deras utveckling såväl kunskapsmässigt som socialt. Du är tydlig, lyhörd, organiserad och bra på att samarbeta. Att arbeta aktivt med att stödja elevernas förmåga och vilja till ansvar och inflytande är av stor vikt för oss.

Erfarenhet från tidigare arbete är meriterande.

Känner du att det är dig vi söker till Björskogs skola, varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A930116 - 2020

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.