jobb just nu!

Vikarierande Kurator, Vartofta skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vartofta skola ligger i en härlig miljö nedanför Ålleberg utanför Falköping. Skolan har 260 elever och fritids. Vi har en bra blandning av äldre och yngre samt män/kvinnor i personalgruppen. En fräsch idrottshall och stor skolgård berikar verksamheten.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågor för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping nu och i framtiden.

Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling.
Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Vartofta skola

Du ska tillsammans med arbetslagen på skolan medverka till att alla elever uppnår kunskapskraven och utvecklas socialt och emotionellt i en miljö som främjar lärande.

Du ingår i elevhälsan och kommer att tillsammans med övriga professioner medverka till att elever i behov av särskilt stöd sina behov allsidigt kartlagda och bedömda.

Du ska också medverka till att skolan arbetar hälsofrämjande och förebyggande mot psykisk ohälsa, mobbing, kränkande behandling, diskriminering och trakasserier.

Du kommer att vara ansvarig för att sociala skolutredningar genomförs vid behov.

Kvalifikationer

Socionomexamen eller motsvarande utbildning.

Som person är du stabil och har en god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-13

Tidsbegränsad till: 2019-12-31

Vikariat
80-100%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   BU 93-2119

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Semesteranställning

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.