jobb just nu!

Vikarierande biståndsbedömare - sommarjobb

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Arbetsuppgifter

Som biståndsbedömare utreder du om en individ är berättigad till bistånd i form av exempelvis hemtjänst enligt socialtjänstlagen. På det sättet är du med och möjliggör för äldre och personer med funktionsnedsättning att leva som andra, så långt det är möjligt. Tillsammans med dina kollegor avgör du omfattning av det stöd och den service som krävs.

Du arbetar i en grupp som har mångårig erfarenhet, där det finns trygghet, engagemang och en vilja att utveckla och driva verksamheten framåt. Genom en tydlig och strukturerad introduktion från erfarna kollegor får du en bra start på ditt sommarjobb.

Kvalifikationer

För att sommarjobba som biståndsbedömare behöver du:

• Ha examen alternativt en pågående utbildning till socionom, eller annan utbildning inom området som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Dela vår värdering om ett tydligt brukarperspektiv - vi är till för kommunens invånare
• Ha personlig lämplighet för arbetet
• Ha lätt för att samarbeta men också kunna arbeta självständigt

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A920594

Gör ansökan

Övrigt

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Välkommen med din ansökan redan idag, du söker tjänsten genom att följa länken nedan.