jobb just nu!

Vikarier till Bemanningsenheten Äldreomsorg (timanställning)

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss?

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen.
Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället.
Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare.

Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden.
Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet,
Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter.

Tillsammans gör vi varandra bättre!

Arbetsuppgifter

Vi rekryterar vikarier till verksamhetsområdet Äldreomsorg; särskilt boende och hemtjänst.

Ditt uppdrag blir att planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete som innebär att ge våra brukare omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov.

Vikariat som är vid behov (intermittent) med timlön omfattar avtalet enbart särskilt avtalade arbetstillfällen och tider.

Ett nytt anställningsförhållande påbörjas varje gång arbete utförs. Som medarbetare har du i detta anställningsavtal möjlighet att tacka nej vid arbetsgivarens erbjudande.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från likande arbete och en förmåga att ha kundens behov i centrum. Vidare är du är flexibel och har ett öppet förhållningssätt gentemot både kunder/brukare , anhöriga och kollegor. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om Du har examen från Omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildningsbakgrund. Demenskunskap är önskvärt. Det är även meriterande om du har B-körkort och god körvana.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt ök.
Uppdrag kan variera, men som längst två år om du ej är utbildad undersköterska.

Ansökan

Referensnummer:   420/19

Gör ansökan

Övrigt

Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.