jobb just nu!

Vikariebank i Åkarp söker vikarier till förskola, skola och fritidshem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg. Vi i Åkarp söker positiva och engagerade timvikarier till våra fem förskolor och fyra skolor från förskoleklass till årskurs 9.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att timvikariera inom förskola, fritidshem och grundskola årskurs 4-9 i Åkarp? Att arbeta som timvikarie innebär att med kort varsel jobba enstaka timmar eller på ett kortare vikariat. Under perioder kan det innebära i princip heltid. Du ska kunna hoppa in i våra verksamheter vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det innebär att du har en förmåga att snabbt anpassa dig till nya miljöer och har lätt för att samarbeta. Utifrån verksamhetens behov och dina önskemål finns det möjligheter att anpassa hur mycket och när du vill jobba.

Vi handhar alla korttidsvikariat och det är genom telefonsamtal och via SMS du får erbjudande om arbete. Du får tillgång till en egen sida på nätet där du lägger in vilka tider du arbetat.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som vill arbeta som vikarie inom förskola, skola och fritidshem. I första hand söker vi dig som har behörig utbildning, men självklart även dig som läser pedagogisk utbildning eller har erfarenhet av att arbeta inom förskola/skola. Du har lätt för att ta egna initiativ och anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Ansök gärna om registerutdrag redan när du lämnar in din ansökan, se nedan.

Du som söker har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och har lätt för att samarbeta och kommunicera, samt alltid har barnet i centrum. Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet från arbete med barn och unga är en fördel men inget krav.

Anställningens omfattning

Timanställning vid behov

Tillträde:
Enligt överenskommelse.


Ansökan

Referensnummer:   A842118

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller skolbarnomsorg. För att börja arbeta som vikarie inom förskola och skola ska du begära utdrag ur Polisens belastningsregister och uppvisa originalet till oss. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Att få ett registerutdrag kan ta cirka två veckor. Hinner du få utdraget innan en eventuell intervju ta med dig originalet till intervjutillfället annars skickar du utdraget i original till oss när du fått det.