jobb just nu!

Vik. Gymnasielärare i svenska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.


Arbetsuppgifter

Vikariat i Svenska 2,3 på Brinellgymnasiet. Du ingår i arbetslaget på Samhällsvetenskapliga programmet. Deltar i ämneslag och undervisar på heltid

Kvalifikationer

Lärarlegitimation i Svenska på gymnasiet
undervisat i svenska

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-03-01

Tidsbegränsad till: 2021-06-06

100%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A926508

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.