jobb just nu!

Vi söker timvikarier till våra storkök

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

På Bemanningsenheten arbetar vi med systemet Time Care Pool där du själv ansvarar för att lägga dig tillgänglig när du kan arbeta, vi bokar dig sedan på arbetspass utifrån verksamheternas behov. För att arbeta som timvikarie hos oss bör du kunna ställa upp med kort varsel och det krävs att du kan arbeta dag, kväll, helg eller natt.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som vikarie hos oss i våra storkök!

Arbetet som timvikarie innebär att du kallas in, ibland med kort varsel, vid ordinarie personals frånvaro. Du meddelar själv vilka dagar och tider du finns tillgänglig för arbete via vårt bemanningssystem TimePool. Du kommer ha hela kommunen som arbetsplats, vilket innebär att du får lära känna våra olika verksamheter och samlar på dig mycket erfarenhet inom olika områden.

Arbetet inom våra storkök innebär att du lagar och serverar mat på kommunens äldreboenden, skolor och förskolor. Inom dessa verksamheter lagar man mycket mat till många personer, så det är viktigt att du har en utbildning som passar för yrket. Dessutom behöver du ha kunskap om specialkost och livsmedelshygien.

I Hallstahammars kommun har varje förskola och skola ett eget kök. Undantaget är Strömsholm där förskolan och skolan gemensamt får maten från förskolan Strömsholms kök. Kockarna i respektive kök planerar själva vilka rätter som ska tillagas och serveras på förskolan eller skolan varje dag.

Äldreomsorgen i Hallstahammars kommun har storkök och restaurangverksamhet på äldreboendena Lövåsen, Strandgården och Äppelparken (restaurang Smedjan). Restaurangverksamheten riktar sig främst till de personer som bor på äldreboendena och deras anhöriga. Restaurangerna är även öppna för allmänheten. Hallstahammars kommun vill erbjuda goda, vällagade och näringsriktiga måltider anpassade till de behov som äldre har.

Kvalifikationer

Du behöver vara minst 18 år för att kunna arbeta som vikarie i våra verksamheter.

Du behöver kunna ta dig till arbetet med kort varsel.

Vi ser gärna att du innehar en kockutbildning eller annan relevant utbildning.

Det är meriterande med erfarenhet av arbete som kock med tillagning av husmanskost, samt erfarenhet och planering av matsedel, beställning av varor samt tillagning av maten.

Du har god datavana och använder datorn som arbetsverktyg. Du använder Officepaketet och behärskar någon form av webbaserat kostprogram obehindrat.

Det är viktigt att du har förmågan att följa instruktioner och har kunskap om de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen.

Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas innan anställningsavtal ingås för arbete inom skola eller förskola. Du beställer själv ditt belastningsutdrag på Polisens hemsida, blankett 442.5: Arbete inom skola, förskola eller barnomsorg.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett stort intresse för matlagning och kosthållning. Du är ansvarsfull, flexibel, kan arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du är bra på att samarbeta och strävar alltid efter att ge ett gott bemötande till alla du möter i ditt arbete. Du arbetar produktivt och med god kvalitet i ett arbete med stundtals högt tempo. Du är duktig på att planera och organisera din tid för ett effektivt arbete.
Anställningens omfattning

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande under ansökningsperioden.

Ansökan

Referensnummer:   C30440-2019-10

Gör ansökan

Övrigt

Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.