jobb just nu!

Vi söker tandläkare till Ljungby Lasarett

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du tandläkare och tycker om att träffa patienter i olika åldrar och med väldigt skiftande tandvårdsbehov? Vill du ha ett av Sveriges viktigaste och roligaste jobb, ett jobb som är meningsfullt och där du känner att du verkligen gör skillnad? Då tycker jag att du ska söka tjänsten som tandläkare på Folktandvården Ljungby Lasarett.

Arbetsuppgifter

Totalt är vi 24 medarbetare och vi bedriver både allmäntandvård och sjukhustandvård här på kliniken. Till kliniken kommer också regelbundet specialister för att erbjuda specialistvård till patienter i denna del av länet.

Hur ser en typisk arbetsdag för en tandläkare ut hos oss? En typisk arbetsdag består av undersökningar av patienter, du ställer diagnos och bestämmer vilken behandling som ska genomföras. Det kan vara allt från förebyggande åtgärder till omfattande operativa ingrepp, lagningar, rotfyllningar och behandla parodontit i samråd med tandhygienist. Vi arbetar i team tandsköterska, tandhygienist och tandläkare och det är du som leder arbetet i teamet. Vi har regelbundna klinikmöten och genomför utvecklingsdagar för all personal någon gång per år. Vi arbetar med ständig utveckling av verksamheten och genomför just nu ett projekt inom ramen för SKaPa (Svenskt kvalitetsindex för karies och parodontit).

Att komma ny till en arbetsplats är oftast både väldigt spännande och kul, men kan samtidigt vara lite jobbigt. För att underlätta för dig som är ny har vi ett övergripande föreläsnings-/introduktionsprogram som riktar sig till alla nya medarbetare inom organisationen. Programmet sträcker sig över cirka ett halvår och genom det här programmet får du en god inblick i olika delar av vår organisation, en hel del nyttig information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården Kronoberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för ditt arbete, du lägger stor vikt vid den odontologiska kvalitén och du är intresserad av att fortsätta utveckla och utvecklas. Naturligtvis har du en svensk legitimation som tandläkare.

Förutom dina odontologiska meriter är också dina personliga egenskaper viktiga: vi söker en person som har en positiv grundinställning och god samarbetsförmåga. Läs: du är en jäkligt schysst och omtänksam kollega som hjälper till när det behövs.

Anställningens omfattning

Tillsvidare. Detta är en tillsvidaretjänst, men en inledande provanställning på 6 månader kan bli aktuell.

Ansökan

Referensnummer:   TVC 3/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Om du är nyexaminerad tandläkare kan det finnas en unik möjlighet för dig att inledningsvis vara på vår handledningsklinik i Växjö en del av tiden. Antalet platser är begränsat, men om du får en plats så får du under ett år möjlighet att arbeta på handledningskliniken ett par dagar i veckan samtidigt som du tjänstgör på Ljungby Lasarett resterande tid. På handledningskliniken får du en personlig handledare som du vänder dig till för att rådfråga i specifika fall och tillsammans gör ni en individuell plan för handledning och introduktion.

Får du ingen plats på handledningskliniken lovar vi dig så klart ändå en god introduktion av erfarna kollegor på Ljungby Lasarett.

Vi kan erbjuda dig förmåner i form av flyttbidrag samt friskvårds- och massagebidrag. När du arbetar på en klinik som ligger i Ljungby betalar vi också ett lönetillägg (ett s.k. landsbygdstillägg) utöver din grundlön.

Alla allmäntandläkare som är anställda inom Folktandvården Kronoberg och har minst två års arbetslivserfarenhet ingår i vår helgjours verksamhet. Det innebär att man arbetar i genomsnitt tre lördagar/söndagar/heldagar per år.

För denna tjänst tillämpar vi ett löpande urval, det betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad av tjänsten.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.