jobb just nu!

Vi söker sommarvikarier till vården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att du inte behöver ha någon arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg för att kunna sommarjobba hos oss. Vi lär upp dig på plats! Men har du erfarenhet så är det förstås meriterande.

Vårt uppdrag är att ge bra service och trygghet till våra brukare genom att aktivera, stötta, skapa socialt sammanhang och ge god omvårdnad. Är detta något du vill vara en del av? Sök då till oss!

Arbetsuppgifter

Vård och omsorg är ett brett område vilket innebär att du kan komma att arbeta med olika funktionsvariationer på ett LSS-boende eller inom personlig assistans. Ytterligare arbetsområde är inom äldrevården där du kan komma att arbeta på ett särskilt boende för äldre eller inom hemvården. Både arbetsuppgifter och arbetstider kan skilja sig åt beroende på vart du kommer att arbeta. Det är viktigt att komma ihåg att hålla fokus på individen för att bidra till en bättre livskvalité.

Gemensamt för arbetsuppgifterna som semestervikarie inom vård och omsorg är att du arbetar med att ge god service och vård. Du har som ansvar att stötta, motivera och handleda våra brukare genom en meningsfull vardag. Dina dagliga uppgifter består bland annat av att aktivera brukarna i deras vardag, hjälpa till med personlig hygien, arbeta med delegerade sjukvårdsuppgifter samt dokumentera i våra system. Varje individ är unik och dess behov står i centrum därför blir ingen dag sig lik.

Kvalifikationer

För att du ska trivas hos oss är det av stor vikt att du bryr dig om och har förståelse för andra människor. Vi ser det som en självklarhet att du kan lyssna och rådfråga dina kollegor för att snabbt komma in i arbetet men även för att kunna ge brukarna en tillfredsställande vardag. Att anpassa sig till andra människors behov eller ändrade förutsättningar är uppskattade kvalifikationer i samarbetet med andra människor då den ena arbetsdagen kan vara den andra olik.

Inom samtliga yrkesområden ingår delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation vilket ställer krav på datorvana och att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har studerat eller påbörjat en utbildning inom Omvårdnadsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller annan pedagogisk utbildning.

Arbetstiderna är schemalagda och skiftar mellan natt-, dag- och kvällsarbete på både vardagar och helger.

Du ska ha fyllt 18 år den dagen du börjar arbeta hos oss.

Anställningens omfattning

Det finns möjlighet att börja arbeta hos oss redan under våren, tillträde sker enligt överenskommelse.
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C34374 - 2020

Gör ansökan

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.