jobb just nu!

Vi söker nu en Natt distriktssköterska/sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Vi är ett professionellt team med undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och sjuksköterskor som samarbetar med den enskilda vård och omsorgstagaren i centrum utifrån specifika behov. Vi hoppas du vill vara med och utveckla vår verksamhet med oss utifrån våra värdegrunder. Vi söker dig som är flexibel och en lagbyggare där vi tillsammans kan fortsätta med vårt arbete på att bli en av Sveriges 10 bästa kommuner.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av hälso- och sjukvård inom ansvarsområdet, du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings och omvårdnadsinsatser upp till sjuksköterske nivå, du följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning Du arbetar lösningsfokuserat där du har vård och omsorgstagaren i fokus. I arbetet handleder, undervisar och delegerar du till vård- och omsorgspersonal. Du har ett nära samarbete med vård och omsorgspersonalen såväl som övriga professioner.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet och personlig lämplighet, flexibilitet och förmåga till överblick och prioritering i stressade situationer. Du kan arbeta såväl självständigt som i team, kunna bedöma och ta beslut. Du skall ha ett positivt tänkande och kunna se lösningar samt ha ett genuint intresse av att aktivt delta i utvecklingen av vården inom kommunen. Erfarenhet inom specialområdet distriktssköterska eller vård av äldre är meriterande.
Körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse.
Placering: hemsjukvård.
Nattjänstgöring 60% med möjlighet till ytterligare 25% i pool
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   130/2019

Gör ansökan

Övrigt

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Kommunala avtal gäller.
Utdrag ur belastningsregistret inlämnas vid ev anställning.
Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!