jobb just nu!

Vi söker kockar och köksbiträden till vår nya Måltidsorganisation!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill jobba som semestervikarie inom Eskilstuna kommuns nya Måltidsorganisation och kanske även jobba extra på timmar redan nu under våren!

Bemanningsenheten där våra vikarier är anställda har som uppdrag att utveckla, utbilda och coacha vår personal inom både ordinarie- och tillfällig bemanning. Vi ser till att bemanna med bra vikarier vid ordinarie personals korttidsfrånvaro.

Du styr själv hur mycket du har möjlighet att arbeta. I vårt bokningssystem lägger du själv in vilka tider du är tillgänglig att arbeta. Det matchas sedan mot det behov som verksamheterna har. Under sommaren finns möjlighet att få ett schema för hela eller delar av semesterperioden.

Mer information om oss och våra sommarjobb hittar du här:
http://www.eskilstuna.se/sommarjobb

Detta kan vara din väg in i arbetslivet och till arbete i något av våra kök inom Eskilstuna kommun samt ge dig möjlighet till att bredda din kompetens.

Vi arbetar med löpande urval och gruppintervjuer så är det här ett uppdrag som väcker ditt intresse - ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu kockar och köksbiträden till vår Måltidsorganisation som driver kök inom förskola, skola och äldreomsorg.

I våra kök lagar vi mat från grunden och ekologiska råvaror har en naturlig plats i matlagningen. Vårt mål är att laga mat som lockar till matglädje. Något som vi tycker är mycket givande är att vi får väldigt mycket återkoppling från våra gäster!

Arbetet som köksbiträde innebär att man bakar, bereder sallader, diskar, städar och är behjälplig i köket. Du kan också få jobba med att servera den tillagade maten dagligen och kassahantering.

Som kock hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor att tillaga mat till större grupper av gäster då vi har både stora och mindre kök. Maten ska vara god, näringsriktig, inspirerande och hälsosam. Du kan komma att tillaga special-och allergikost, baka, bereda sallader, sköta disk. Du kommer att beställa i vårt system Proceedo och jobba i produktionsplaneringssystemet Matilda.

Våra arbetsgrupper delar på ansvar och roterar därför mellan arbetsuppgifter och vi arbetar utefter en riskbaserad egenkontroll för att säkra gästens måltid. Målsättningen är en hög kundnöjdhet.

Kvalifikationer

Kockar:
Vi söker dig som har en slutförd kockutbildning eller motsvarande kunskap som du fått genom minst fem års erfarenhet inom matlagning. Om du har utbildning inom storhushåll eller storkök är det ett plus. För att undvika missförstånd i tillagning av till exempel specialkost är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Köksbiträden:
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom hotell och restaurang med inriktning restaurang och måltidsservice eller motsvarande. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ser vi det som meriterande.


För båda tjänsterna är det bra om du har erfarenhet av arbete i storkök där omfattningen legat runt 200 portioner per dag eller mer. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att tillaga specialkost och att du har goda kunskaper i HACCP.

För att undvika missförstånd i tillagning av till exempel specialkost är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs det att du är självständig, flexibel, kan ta initiativ och göra prioriteringar. Du är glad och trevlig mot brukare och kollegor och har en förmåga att hålla högt tempo med flera saker på gång samtidigt.

Vi har gästen i fokus och ett högt servicetänk är en självklarhet.

För att jobba som kock hos oss behöver du ha fyllt 18 år, men det är inget krav om du söker köksbiträde. På vissa arbetsplatser krävs det dock att du har B-körkort.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   5083:2

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.