jobb just nu!

Vi söker Distriktssköterska/sjuksköterska kvällen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Arbetsuppgifter

Vi söker en flexibel lagbyggare där vi tillsammans kan fortsätta med vårt arbete.
Vi är ett professionellt team med undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och sjuksköterskor som samarbetar med den enskilda vård- och omsorgstagaren i centrum utifrån dennes specifika behov. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet med oss utifrån denna värdegrund?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av hälso- och sjukvård inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser upp till sjuksköterskenivå samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning
Du arbetar lösningsfokuserat där du har vård och omsorgstagaren i fokus.

I arbetet handleder, undervisar och delegerar du till vård- och omsorgspersonal. Du har ett nära samarbete med vård och omsorgspersonalen såväl som övriga professioner. Vi arbetar aktivt med Senior Alert, BPSD och Palliativa Registret för att kvalitetssäkra vården.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. För att lyckas i rollen behöver du ha ett helhetstänk, kunna se lösningar och prioritera i olika situationer. Vidare är det viktigt att du har en positiv inställning samt ett genuint intresse av att aktivt delta i utvecklingen av vården inom kommunen.
Erfarenhet inom specialområdet distriktssköterska eller vård av äldre är meriterande. Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse.
2 tjänster heltid båda avser kvällstjänst 50% och 50% i Poolen.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   129/2019

Gör ansökan

Övrigt

Placering: Du arbetar på kvällen 50% över hela kommunen, tillsammans med en kollega ni utgår från Skogslidens äldreboende i Båstad. Övriga 50% arbetar du i poolen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Kommunala avtal gäller.
Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!