jobb just nu!

Veterinärer till Distriktsveterinärerna i Västerbottens kustland

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Distriktsveterinärerna har mottagningar i Ånäset, Vännäs och Umeå och vi söker veterinärer till samtliga mottagningar där möjlighet även finns att kombinera arbete på de olika mottagningarna.

Arbetsuppgifter

I Ånäset har vi dagliga fältresor till stora som små lantbruk och stallar, avstånden är korta och behagliga. Inne på mottagningen har vi flera behandlingsrum, röntgen , ultraljud, akutlabb och ett nytt tandrum med tandröntgen. Smådjursmottagningen har utvecklats starkt under de senaste åren. Ånäset passar dig som gillar det personliga mötet med kunderna och som tycker om ett omväxlande arbete i en levande landsbygd. I Vännäs finns en av de större Distriktsveterinärmottagningarna i landet som inrymmer både en stordjurs- och en smådjursavdelning. Vi är idag 14 veterinärer och 12 djursjukskötare/djurvårdare. På hästkliniken har vi en gång för hältundersökningar, digital röntgen, flera ultraljud, endo/gastroskop, seminavdelning och möjlighet att utföra fullständiga tandundersökningar med komplett tandutrustning.

Vid önskemål finns möjlighet att kombinera tjänstgöring på våra mottagningar i Ånäset och Vännäs med vår nyöppnade mottagning i Umeå.

Beredskap ingår som en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är veterinär och är sugen på nya utmaningar. Hos oss får du chansen att utvecklas och komma med nya idéer! Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga, samt att du passar in i vårt arbetslag. Har du erfarenhet av smådjur, häst eller lantbrukens djur är det ett plus, men framförallt har du viljan att lära dig.

Du har en veterinärexamen och innehar svensk veterinärlegitimation. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

Du ska som person vara serviceinriktad och tycka om kundkontakter i din vardag. Vi sätter också värde på din flexibilitet och ditt goda omdöme.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Annan sysselsättningsgrad kan diskuteras
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   7.1.6-11288/2020

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Fast lön + rörlig lön

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!