jobb just nu!

Ventilationsstrateg till Regionfastigheter, Teknisk utveckling, i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Regionfastigheter bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften av 1,1 miljoner kvadratmeter i egna fastigheter och hyr ytterligare 500 000 kvadratmeter runt om i Skåne. Vi har ungefär 200 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning.

Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne.

Region Skåne står de närmaste åren inför stora fastighetsinvesteringar, framför allt på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö och Lund. Läs mer på https://www.skane.se/framtidenssjukvard

Nu söker vi en specialist inom ventilation till vår enhet Teknisk utveckling, som består av 10 stycken strateger/specialister inom olika kompetensområden. Vårt uppdrag är att sammanhålla och ansvara för den tekniska utvecklingen av Region Skånes fastighetsbestånd, vilket innefattar att bland annat utveckla och förvalta styrande dokument för att säkerställa fastigheternas funktioner. I detta ingår att säkerställa kravställning i förvaltning och projekt så att en effektiv och säker fastighetsförvaltning kan bedrivas.

Arbetsuppgifter

I rollen som ventilationsstrateg ansvarar och driver du utvecklingen av ventilationsanläggningar för Region Skånes sjukhusfastigheter som är cirka 1,2 miljoner kvadratmeter.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• Ansvara för framtagning av tekniska krav och riktlinjer för ventilationsanläggningar.
• Ansvara, planera och genomföra de beviljade fastighetsägarinvesteringarna för operations- och sterilrumsventilation.
• Vara uppdragsansvarig för serviceavtal mot sjukvårdsförvaltningen gällande operations- och uppdukningsrum.
• Driva kvalitetssäkring och utveckling av klimat och ventilation för viktiga miljöer som operations-, uppduknings-, steril- och infektionsrum.
• Utveckla, planera, leda och följa upp det systematiska arbetet rörande ventilation.
• Vara sakkunnig och delaktig inom ditt område i våra pågående mångmiljardprojekt på våra sjukhusområden.
• Ansvara för omvärldsbevakning och utveckling inom områdets alla delar för att uppnå säkerhet, robusthet och tillgänglighet med hänsyn till myndighets-, verksamhets- och ägarkrav.

Utöver detta är du en del av planeringen och genomförandet av planerat underhåll och investeringar i våra verksamheter samt fungerar som stöd och kravställare till övriga delar av Regionfastigheter.

Din placeringsort är Malmö, men resor i tjänsten ingår. Du rapporterar till biträdande divisionschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt flerårig erfarenhet av ventilation och installationer inom fastigheter. Vi förutsätter att du har allmän datorkunskap och kan hantera Officepaketet så som Outlook, Word, PowerPoint och MS projekt. Giltigt B-körkort är ett krav.

Du som person är trygg, stabil och har god självinsikt. Vidare är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller deadlines. Andra viktiga egenskaper är att du utmanar och utvecklar traditionella angreppssätt genom att komma med nya idéer och strategier.

I uppdraget ingår att på ett klart, välformulerat och engagerat sätt kunna tala framför både små och stora grupper, därför är det av stor vikt att du har god kommunikationsförmåga och är van vid att uttrycka dig i både tal och skrift. För att lyckas i rollen krävs även att du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du samarbetar mycket väl med andra människor, håller en hög servicenivå och har en god förmåga att prioritera och lösa uppkomna problem. Vidare är det en självklarhet att du arbetar enligt Region Skånes värderingar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde oktober 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A888260

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.