jobb just nu!

Validering Väst söker Utbildare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare. Sedan år 2000 har regionen vuxit med ca 250 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete.

Validering Väst

Validering Väst är en del av Kompetensplattform Västra Götaland och en samverkan mellan Västra Götalandsregionen och de fyra kommunalförbunden, däribland GR. Verksamhetens övergripande uppdrag är Fler valideringar med bra kvalitet inom Västra Götaland.

Validering Väst har under åren tagit fram ett antal utbildningskoncept. Dessa koncept har olika målgrupp och syfte. Till exempel kan det handla om strukturerad handledning på arbetsplats eller praktikplats för personer som står lång ifrån arbetsmarknaden. Det kan också handla om strukturer för att genom arbetsplatsförlagt lärande uppnå en fastställd kompetensstandard.

Läs mer om Validering Väst här: www.valideringvast.se

Arbetsuppgifter

Validering Väst består för närvarande av två valideringsutvecklare, en utbildare, en processledare och en enhetschef. Vår kompetens är efterfrågad och vi behöver nu förstärka med ytterligare en utbildare.

Huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:

• genomföra utbildningar enligt fastställt utbildningskoncept
• agera löpande stöd för de individer som utbildats
• söka upp potentiella samverkanspartners och informera om fastställt utbildningskoncept
• bygga, driva och vårda nätverk av kunder och intressenter

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• har erfarenhet av att planera och genomföra utbildning för vuxna, gärna i ett arbetsplatsförlagt sammanhang
• har erfarenhet av arbete med personer som står utanför den ordinarie arbetsmarknaden
• har god förmåga att initiera nya kontakter och snabbt bygga relationer och skapa förtroende
• har god förmåga att kommunicera i tal och skrift
• är drivande, självgående, strukturerad och lyhörd
• har goda kunskaper i Word och Powerpoint
• har körkort

GR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningens omfattning

Allmän visstidsanställning i drygt 1 år (t.o.m. 2021-06-30) med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A933054

Gör ansökan

Övrigt

Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen? Läs våra mål- och strategidokument. Du hittar dokumenten på vår webbplats www.goteborgsregionen.se/styrning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgsregionen (GR) samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit Offentliga jobb. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.