jobb just nu!

VA-processtekniker till vattenverket

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad alla dagar i veckan vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

Under Tekniska förvaltningen ligger VA-Renhållningsavdelningen. Avdelningen består av 40 personer fördelat på Vatten, Avlopp och Renhållning. Avdelningen omsätter 80 miljoner kronor och har 15 vattenverk, 12 avloppsverk, 50 pumpstationer, 80 mil ledningar, fastighetsrenhållning, deponi och återvinningscentral. I kommunen är nästan 80% av invånarna anslutna till kommunalt vatten och avlopp.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med världens viktigaste resurs! Rent dricksvatten är en förutsättning för att vi ska leva och må bra. Vi söker dig som har processkunskap inom dricksvattenområdet. I tjänsten ingår drift och underhållsarbeten på kommunens vattenverk.

God datavana krävs för styr- och övervakningssystemet. Du kommer att vara placerad på vattenverken i Ljungby kommun, där vi utgår från samma ställe varje dag. De som arbetar med dricksvatten har också ett nära samarbete med avloppsverket, då vi har gemensam arbetsledning för båda.

Ett spännande och meningsfullt arbete där det
du gör varje dag är betydelsefullt för alla våra abonnenter!

Kvalifikationer

Teknisk kunskap har du genom driftteknikerutbildning eller liknande utbildning och/eller flerårigt arbete inom VA området.

B körkort krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande.

Ansökan

Referensnummer:   A889601

Gör ansökan

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.