jobb just nu!

Utvecklare till interna kvalitetsfunktionen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Konsult och uppdrag arbetar proaktivt med att utveckla och leverera tydliga tjänster till överenskommen kvalitet för verksamheterna i Eskilstuna kommunkoncern. Det vi levererar ska alltid främja kommuninvånarna.

Centralt organiserat finns förvaltningsledning och interna stödfunktioner inom ekonomi, kvalitet, HR och marknad. Dessa samverkar för att ge stöd och kompetens till förvaltningens verksamheter.

Arbetsuppgifter

Är du en person som uppskattar en varierad arbetsdag som innehåller olika former av utvecklingsarbete? Har du liknande arbetserfarenhet och vill vara med och utveckla kvaliteten inom vår förvaltning? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Tjänsten ingår som en del i förvaltningens interna stödfunktioner, du kommer att tillhöra kvalitetsfunktionen. Inom kvalitetsfunktionen ligger ansvar för kvalitetsarbete, miljö-, säkerhets- och fastighetsfrågor samt ansvar för nämndprocessen.

Som utvecklare hos oss kommer du att jobba med flera frågor som på olika sätt bidrar till en god kvalitet inom förvaltningen. Du kommer att stödja chefer i planering, uppföljning och utveckling, men även att samordna och driva förvaltningens säkerhetsarbete. I det ingår den fysiska säkerheten, risk- och krisarbete samt informationssäkerhet. Du kommer att vara förvaltningens kontaktperson i dataskyddsfrågor. Du kommer också att vara den som samordnar fastighetsfrågor inom förvaltningen. Tjänsten som utvecklare är en ny roll i förvaltningen vilket innebär att det finns stora möjligheter att påverka innehållet och forma arbetssätten.

Rollen innebär ett självständigt arbete mot uppsatta mål, i nära samarbete med kvalitetschefen, övriga stödfunktioner och chefer inom förvaltningen. En stor del av rollen handlar om att stödja chefer i deras uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad högskoleutbildning inom relevant område eller blir färdig med din utbildning inom kort. Exempelvis utbildning inom kvalitet, organisation, marknad eller ekonomi. Alternativt har du erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Du som söker ska ha erfarenhet av att ha arbetat med systematiskt kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling samt ha kunskaper om metoder och verktyg för det. Det är bra om du har erfarenhet av projektledning eftersom mycket av förvaltningens utveckling drivs i projektform. Har du därtill erfarenhet av säkerhetsfrågor är det meriterande. Du bör vara van vid att skriva utredningar och planer, och din språkliga förmåga i skrift och tal ska vara god.

Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av miljöarbete, fastighetsfrågor, processutveckling, innovationsarbete eller förändringsledning.

För att undvika missförstånd behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt mycket goda IT-kunskaper. Inom förvaltningen arbetar vi i projektstyrningsverktyget Antura, utifrån projektmodellen XLPM och med processkartläggningsverktyget 2c8, varpå erfarenhet av dessa eller liknande verktyg är en fördel.

För att trivas i rollen som utvecklare hos oss behöver du vara lyhörd och ha förmågan till systemtänk, från delar till helhet. Du bör ha ett pedagogiskt förhållningssätt och arbeta systematiskt. Rollen ställer krav på att du ska kunna vara flexibel samt hantera förändringar och många olika arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och vågar lita på din kunskap och förmåga när du fattar beslut. Eftersom din roll blir stödjande är du social och utåtriktad och har lätt för att knyta nya kontakter när det behövs, samtidigt lägger vi stor vikt att du kan vara tydlig och drivande även i komplexa situationer.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-01

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   4874

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.