jobb just nu!

Utvecklare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Inom verksamhetsområde IT upplever vi en hög trivsel på arbetet! Vi har intressanta, omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi bryr oss om varandra! Välkommen att bli en av oss!

Verksamhetsområde IT har till uppgift att utveckla, förvalta och tillhandahålla IT-tjänster för Region Kronoberg och länets invånare. Vi är i dag drygt 100 medarbetare med olika yrkesbakgrund. Tillsammans skapar vi en verksamhet och produktion med hög kompetens och stort engagemang.

IT Systemstöd är en av sex avdelningar inom verksamhetsområde IT och har som uppgift att förvalta administrativa stödsystem inom till exempel ekonomi, HR och trafik. Vi tillhandahåller även ett egenutvecklat data warehouse, katalogtjänster samt en stor mängd integrationer, allt för att skapa en effektiv helhet. På avdelningen är vi 17 medarbetare och finns placerade på Sigfridsområdet i Växjö.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en utvecklare som med digitalisering i fokus vill bidra till att frigöra tid i vården och skapa ännu nöjdare kunder.

Att få fler än 400 system att samverka och skapa bra flöden för våra användare beskriver en del av den komplexitet som vi dagligen behöver hantera. Det gör vi med hjälp av allt från enkla filöverföringar till komplexa BizTalk-flöden i realtid. Vi förser aktörer både internt, externt och nationellt med data för beslutsunderlag och statistik. När vi inte hittar färdiga system på marknaden att integrera med befintliga lösningar, bygger vi själva de pusselbitar som saknas.

Som medarbetare hos oss är du oftast bred i din profession, men samtidigt expert inom något område. Vilka kompetenser som utnyttjas varierar över tid och styrs utifrån bäst lösning och nytta för våra kunders behov. Allt klarar vi såklart inte själva så ofta arbetar vi tillsammans med slutkunder, leverantörer samt andra funktioner och avdelningar både inom och utanför IT.

De verktyg som vi idag arbetar med är bl a C#, SQL, Angular, ASP.net, REST API och BizTalk.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som:
- har bred teknisk kunskap och erfarenhet inom utveckling och integration.
- troligtvis har relevant utbildning på högskolenivå.
- tycker om utmaningen att sy ihop olika tekniker för att få system att verka som en helhet.
- utvecklar lösningar där underhållsbarhet och säkerhet är en självklarhet.
- är lyhörd, kreativ och flexibel.
- gillar att driva ditt eget arbete såväl som jobba i team.
- vill vara en del i att lyckas med digitaliseringsmålet Vision e-hälsa 2025 där Sverige har som mål att bli bäst i världen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Stämmer du in på bilden av den vi letar efter, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   RGS 22/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Bifoga för tjänsten relevanta utbildningsbetyg/intyg.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.