jobb just nu!

Utbildningstjänst till alla sjuksköterskor som bryr sig på riktigt!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Rättspsykiatriska Regionkliniken bedriver högspecialiserad rättspsykiatrisk vård och är en av landets fem specialistkliniker inom rättspsykiatrin. Kliniken har riksintag med 121 slutenvårdplatser på 11 vårdavdelningar med olika inriktning samt vård i mellanfas inför utslussning integrerat med ett öppenvårdsuppdrag. Till detta finns dessutom en högklassad säkerhetscental samt en nationellt ledande FoU verksamhet. Totalt arbetar ca 430 tillsvidareanställda på kliniken.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig som är sjuksköterska att studera på 25%, med full lön, under 6 månader på vår egen upphandlade interna uppdragsutbildning från Mälardalens högskola. Utbildningen är en 12 poängskurs i psykopatologi, en fristående kurs som en del i specialistutbildningen i psykiatri för sjuksköterskor. Kursen genomförs på avancerad nivå och målet är att du ska öka dina kunskaper om de senaste vetenskapliga rönen beträffande de psykiska störningarnas etiologi, epidemiologi, diagnostik och behandling. Kursen syftar också till att lära dig mer om grundläggande juridik relaterat till den psykiatriska tvångslagstiftningen.

Du kommer primärt att tjänstgöra på en av klinikens specialiserade avdelningar men kommer även att ha möjlighet att se flera andra delar av verksamheten. Vi erbjuder dig flera utvecklande arbetsuppgifter i kombination med ett direkt vårdarbete där du tillsammans med skötare, psykolog, läkare, kurator och arbetsterapeut arbetar i team. Det bästa med att arbeta hos oss är att vi erbjuder ett gott arbetsklimat, varierande arbetsuppgifter med stora möjlighet att växa, både som person och inom din profession.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, intresserad av psykiatri och ett krav är att du bryr dig på riktigt om våra patienters bästa. Är DU rätt person för oss, då satsar vi extra på dig! Förutom ett av landets mest intressanta, mest unika och utmanande arbetsplatser inom den rättsvårdande sektorn finns en lönetrappa utöver grundlön med ett tillägg på 2000 kr. Trivs vi tillsammans så ökar tillägget till 3000 kr efter två års anställning. Tillägget gäller endast när du tjänstgör inom Rättspsykiatriska regionkliniken i Region Kronoberg. Utöver detta erbjuder regionen dessutom utökad ersättning på all obekväm arbetstid.

Välkommen att höra av dig!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-02

Tillträde enligt överenskommelse.
Eller enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 47/19

Gör ansökan

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Det är ok att skriva eller ringa direkt till någon av de ovan angivna!

Vi vill nämna att i samband med ansökan så begär vi ett utdrag från rikspolisstyrelsens brotts- och misstankeregister samt gör en bredare form av personsäkerhetskontroller. Oavsett i vilken omfattning du väljer att arbeta så kommer vi även att ha ett säkerhetssamtal med dig innan du börjar arbeta.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.