jobb just nu!

Utbildningsledare Arlanda Komvux

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.
Arlanda Komvux är Sigtuna Kommuns egenregi inom vuxenutbildning. Arlanda Komvux erbjuder kurser inom SFI, Grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt Lärvux och Yrkeshögskola.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven och kvalitetsmedveten Utbildningsledare till Arlanda Komvux. Arbetet innebär att stödja rektor i en funktion likande en biträdande rektorsroll. Rollen innebär inget personal, budget eller verksamhetsansvar utan det ligger helt och hållet på rektor.

Arbetsuppgifter:
Logistik, daglig drift, organisation, struktur, arbetsledning med mera.
Kvalifikationer

Vi söker dig med lång erfaren av skola och utbildning. Vi ser att du idag har någon form av arbetsledande och rektorsstödjande funktion inom skola och utbildning.
Du är noggrann, kvalitetsinriktad och har förmågan att hela tiden sträva efter att förbättra verksamheten samt hitta effektivare lösningar som leder till högre kvalitet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

1 mars eller enligt överenskommelse. Intervjuer och urval kommer ske löpande.

Ansökan

Referensnummer:   A834135

Gör ansökan

Övrigt

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.