jobb just nu!

Utbildad omsorgspersonal till långtidspool, Sektor stöd och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenAtt arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara.

I Sjöstaden Mariestad arbetar 2 500 kommunanställda från 170 yrkesgrupper inom 120 verksamhetsområden med några av Sveriges viktigaste uppdrag. Barns lärande, god omsorg, hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor är bara några exempel på det som vi satsar på.


Sektor stöd och omsorg är en av fyra sektorer i Mariestads kommun. I sektorn ingår avdelningarna vård och omsorg, bistånd, individ och familjeomsorg samt arbetsmarknadsenheten.

Sektor stöd och omsorg är en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den förmåga som finns hos varje människa. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till de personer vi möter är starka ledord för kvalitet inom socialt arbete i Mariestad kommun.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara anställd i pool för att vara placerad på olika arbetsställen inom Sektor stöd och omsorg för kortare el längre perioder.
Dina arbetsuppgifter beror på vilket ställe du arbetar på men generellt för stöd och omsorg är att stötta den enskilde med hens olika behov i dennes hem, hjälpa till med personlig omvårdnad samt ansvara för delegerade sjukvårdsuppgifter samt dokumentering och rapportering.
Anställningar i långtidspoolen sker i samråd med chefen på det stället där man anställs för sin första placering.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning motsvarande Vård och omsorgscollege eller motsvarande.

B-körkort. Grundläggande datorkunskaper.

Du ska ha ett gott bemötande och ett empatiskt förhållningssätt. Du ska kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar men ändå samarbeta i grupp. Du ska kunna rapportera och dokumentera både skriftligt och muntligt på god svenska. För arbete inom hemtjänsten måste du kunna cykla.

Erfarenhet av omvårdnadsarbete kan vara meriterande.

Uppge minst en referens.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A901747

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställning inom verksamheter där man arbetar med personer under 18 år krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.