Undersköterska natt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss på Ringgården arbetar du främst med biståndsbedömda insatser men också med delegerade hemsjukvårdsuppgifter och palliativ vård. Vi besvarar även trygghetslarm.

Vi finns till för att ge våra kunder omvårdnad och service. Våra insatser ska kännetecknas av rätten till självbestämmande, respekt och flexibilitet. Då omtanken om våra kunder alltid kommer i första rummet så är empati och god service viktigt.

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad undersköterska och har gärna erfarenhet från arbete inom äldreomsorg.

Arbetet sker oftast självständigt varför det är viktigt med personlig mognad, flexibilitet och gott bemötande. Är du som person dessutom motiverad att utvecklas inom yrket så är det ett stort plus. Då våra boende alltid kommer i första hand är det viktigt med empati, personlig mognad och ett gott omdöme.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C88106

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.