jobb just nu!

Undersköterskor till rehabiliteringsavdelning i Hässleholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vårt öppna och positiva arbetsklimat, tillsammans med den goda kommunikationen, är receptet för vår framgång på rehabiliteringsavdelningen. Nu har du möjlighet att bli en del av detta! Välkommen till oss där delaktigheten i arbetet med våra patienter ger så mycket tillbaka! Att få se lyckan i ögonen på en patient som precis klarat av armcykling är fantastiskt!

Hässleholms sjukhus ansvarar för internmedicin och närsjukvård i Hässleholm samt för ortopedi i Hässleholm, Kristianstad och Ystad. Vår organisation är starkt utvecklingsinriktad med ett flertal forsknings- och utvecklingsprojekt, såväl inom det medicinska fältet, som inom management och logistik. Vi rehabiliterar patienter som har en amputation och behandlar de som har råkat ut för multitrauma, fått stroke, förvärvad hjärnskada av traumatisk karaktär eller andra neurologiska eller medicinska åkommor.

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet att tillsammans med oss utveckla enhetens arbete. Här arbetar vi kontinuerligt med att bibehålla en god arbetsmiljö, vilket också gynnar våra patienter. Vi är bland annat mycket stolta över att vi i patientenkäten ligger i topp när det gäller såväl tillgänglighet som bemötande. Närsjukvården har under åren även fått höga värden vid våra årliga medarbetarundersökningar vilket märks i det dagliga arbetet.

Vill du ha ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete mellan kollegor och närmsta chef? Då ska du söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

Hos oss på rehabiliteringsavdelningen får du arbeta med ett glatt och positivt gäng som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Vi har fått det spännande uppdraget att rehabilitera de patienter som kommer från intensivvårdsavdelningen och har friskförklarats från Covid-19, samt att vi även under hösten kommer att öppna upp ett extra medicinteam. Därför behöver vi nu förstärka vår arbetsplats med sex undersköterskor.

Du kommer arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter för en undersköterska inom slutenvård. Undersköterskorna har ansvaret för det dagliga omvårdnadsarbetet och medverkar till att omsätta aktuella ordinationer i vardagsaktiviteter enligt patientens rehabiliteringsplan. Det ligger ett stort ansvar på dem att motivera patienterna till daglig träning men även att ansvara för att utföra nutritions-, fall- och trycksårsbedömning samt vidtar aktuella åtgärder tillsammans med sjuksköterskan.

Vi arbetar i organiserade team och spänner över yrkesgränserna. Flera yrkeskategorier träffar och bedömer patienten i nära samarbete mellan varandra och i linje med personcentrerad vård, där patientens rehabiliteringsmål är i fokus. På avdelningen är vi uppdelade i tre olika team bestående av en sjuksköterska och två undersköterskor, där varje team ansvarar för åtta patienter vardera. På natten är vi två sjuksköterskor och två undersköterskor som arbetar på avdelningen.

Vi välkomnar dig som är såväl nyutbildad som erfaren undersköterska att söka. Som nyanställd hos oss får du en individuell introduktion utifrån din befintliga kompetens. Under ditt första år kommer du att ha en mentor som stöttar dig i ditt arbete på avdelningen.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har godkänd undersköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård och som har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Du som person är positiv, engagerad och trivs med att arbeta för patientens bästa samt har ett gott bemötande gentemot din omgivning. Andra viktiga egenskaper är att du är ödmjuk och trygg i dig själv. Stor vikt läggs särskilt på din samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval och intervjuer kan komma att hållas under annonsens publiceringstid. Tveka därför inte att söka redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A966297

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.