jobb just nu!

Undersköterskor till Njurkliniken/Dialysmottagningen i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till oss på Dialysmottagningen!

På dialysmottagningen tillhandahåller vi dialysbehandling samt hemoimmunoterapi. Vi har ett stort antal kroniskt sjuka men också en relativt omfattande akutverksamhet där vi bland annat servar olika avdelningar såsom intensivvårdsavdelningen (IVA), infektionsavdelningarna samt hjärtintensiven (HIA) på plats. Då sjukhuset har regionvård inom bland annat endokrinologi kommer vi även i kontakt med kroniska dialyspatienter från andra delar av regionen, exempelvis Skånes universitetssjukhus i Malmö som genomförs njur-och pancreastransplantationer.

Dialysmottagningen i Malmö består av två mottagningar. Mottagning 1 har både akut och kronisk verksamhet och mottagning 2 har planerad verksamhet där patientens autonomi står i centrum. Målet är att medarbetarna ska kunna arbeta på båda verksamheterna.

Vi ser mycket positivt på att hospitera i vår verksamhet så om du är nyfiken på att veta mer om oss och vårt arbete är du varmt välkommen på ett besök!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två nya undersköterskor och vi hoppas på att just du vill bli en del av vårt härliga team!

Som undersköterska hos oss får du ett självständigt arbete med en unik kombination av teknik och omvårdnad.
Arbetet innebär att du som undersköterska tillsammans med sjuksköterskan hjälper till före, under och efter dialysbehandlingen av våra patienter. Då våra patienter kommer flera dagar i veckan får du en nära kontakt med dem vilket är mycket uppskattat av både patienter och personal.

Vi arbetar efter ett löpande schema som innebär dag/kväll och arbete var tredje helg.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3.

Som person söker vi dig som är lugn och trygg i rollen som undersköterska. Du har lätt för att anpassa dig till olika förutsättningar och du ser värdet av ett gott samarbete där du själv bidrar genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A834705

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.