jobb just nu!

Undersköterskor till Neurologiavdelning 25 i Lund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad! Varje dag!

Neurologiavdelning 25 är en akutvårdsavdelning med 18 vårdplatser. På avdelningen vårdas strokepatienter i det akuta skedet. Vi bedriver högspecialiserad vård och vårt upptagningsområde är södra Sverige.
Avdelningen har en speciell intagningsenhet-strokeobsen- där vi vårdar den urakuta strokepatienten. Trombektomi och intravenös trombolysbehandling tillhör vardagen vilket kräver högintensiv övervakning och vård.

Utöver akut strokevård är avdelningen profilerad för utredning och behandling av en rad andra neurodiagnoser som ALS, Myasthenia Gravis, Guillain Barè och andra akuta neuropatienter. Avdelningen flyttade under 2015 till en helt nybyggd avdelning. Fem platser utgör strokeobsenheten och resterande platser består av enkelrum som alla har taklift och egna badrum med dusch.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en undersköterska som är intresserad av att bli en del av vårt härliga team på neurologiavdelning 25 i Lund! Hos oss får du möjligheten att bidra till att vidareutveckla vår strokeenhet med målet att bli en ännu mer högspecialiserad enhet för stroke.
Som undersköterska kommer du tillsammans med teamet att ansvara för patienter med neurologiska sjukdomar. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande undersköterskeuppgifter inom somatisk- och akutsjukvård. Du är en del av ett stort team där alla arbetar efter en bestämd standard, men också utifrån ett individualiserat och holistiskt perspektiv. Vi arbetar för ett öppet och lärande klimat och lägger stor vikt vid det personliga engagemanget. På avdelning 25 erbjuds fortlöpande utbildning och vidareutveckling.

Vi erbjuder dig en personlig introduktion med bredvidgång, utbildning och genomgång av rutiner på vår avdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet inom somatisk vård, akutsjukvård och/eller neurologisk vård ser vi som meriterande men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och flexibilitet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan i dag!

Anställningens omfattning

Tillträde sker snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A834466

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.