jobb just nu!

Undersköterskor/ vårdbiträde till Kulla Bemanning i Höganäs Omsorg AB - Sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som startade 1 april 2017. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för invånare i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt.
Bolaget verkar inom områdena äldreomsorg, hemsjukvård, LSS och ensamkommande barn. Som anställd i bolaget får du ett viktigt, meningsfullt och roligt arbete. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare med att utföra insatser som har stor betydelse för människors trygghet i sin vardag.

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett sommarjobb där du får möjlighet att knyta värdefulla kontakter inom en stor organisation? Vill du dessutom ha ett arbete som innebär att få andra att må bra - då är det inom Höganäs Omsorg du ska sommarjobba!

Vi erbjuder vikarietjänster inom:
- särskilt boende för äldre
- hemtjänst
- nattpatrull
- korttidsenhet

Du behöver vara bra på att ta initiativ, engagerad och ansvarsfull men det viktigaste är att du vill arbeta med människor och har personlig lämplighet.

Basal omvårdnad, service till våra äldre och delegerade HSL-uppgifter ingår i arbetsuppgifterna.

Du kommer att erbjudas en bra introduktion både central inom förvaltningen samt arbetsplatsförlagd på någon av de enheterna du söker dig till.

Kvalifikationer

Du trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.

Du är minst 18 år och har goda kunskaper i svenska språket såväl tal som skrift.
Om du söker till hemvården och nattpattrullen behöver du körkort.

Det är en fördel om du bor i närområdet för att vara tillgänglig för arbete.

Det är meriterande om du har någon form av formell utbildning och/eller erfarenhet i yrket.

Vi eftersträvar mångfald
Vi erbjuder visstidsanställning på timmar.

Du kommer att arbeta på schema dag och kväll. Det finns goda möjligheter att fortsätta som vikarie även efter sommaren och tycker du det är långt till sommaren? Du får gärna börja redan nu...

Efter att vi har fått din ansökan kommer vi att kalla dig till intervju om du är intressant för vår verksamhet. Vi tillämpar löpande rekrytering så ansök snarast.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A851218

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro på 0771-704 704.