jobb just nu!

Undersköterskor till Kirurgiavdelning akut i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Kirurgiavdelning akut är en avdelning med korta vårdtider där vi bedriver samma vård dygnet runt. Vi arbetar i team med undersköterska, sjuksköterska och läkare där samarbete är oerhört viktigt. På avdelningen har vi önskeschema vilket möjliggör utrymme för kompetens- och verksamhetsutveckling. Avdelning har sex övervakningsplatser vilket innebär att vi kan erbjuda patienter en högre vårdnivå.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu fyra nya kollegor till oss på Kirurgiavdelning akut.

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter för undersköterskor på akutkirurgisk vårdavdelning vilket bland annat innebär pre- och postoperativ vård. På avdelningen tillämpar vi parvård, det vill säga att en sjuksköterska och en undersköterska ansvarar för vården av fem till sju patienter.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska med inriktning sjukvård/akutsjukvård. Du har några års erfarenhet av somatisk vård. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i journalsystemet Melior.

Som person ser vi gärna att du har intresse för verksamhetsutveckling samt att du är flexibel i ditt arbetssätt. Vidare är du stresstålig och har god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Anställningens omfattning

2019-02-04

Ansökan

Referensnummer:   A834559

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.