Undersköterskor till hemtjänst landsbygd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hemtjänst landsbygd fortsätter att växa, är du undersköterskan vi söker?

Vill du arbeta för att ge människor förutsättningar till att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv? Då kanske just du är vår nya medarbetare!

Vård och omsorgsförvaltningen erbjuder tjänster inom många områden och verksamheter. Vi arbetar inom äldreboenden, hemtjänst, daglig verksamhet och gruppbostäder. Det som är speciellt med vårt arbete är att du som medarbetare spelar en viktig roll för den enskilda individen. Verksamhetsidén är att göra det möjligt för äldre och funktionshindrade att kunna bo kvar i det egna hemmet. Alla arbetsplatser inom vård och omsorg är tobaksfria.

Läs gärna mer om vår förvaltning och se vår film på www.vasteras.se/vardochomsorg.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete kommer du stötta kunden i vardagliga rutiner och uppgifter. Det innebär bland annat hjälp i och ur sängen, tvättning, städning, hjälp med måltider, personlig omvårdnad, HSL insatser och andra vardagliga aktiviteter. En dag är aldrig den andra lik och du behöver vara flexibel, lösningsfokuserad och kunna prioritera i dina arbetsuppgifter. Genom dina besök skapar du en trygghet för kunden. Du kommer stötta den äldre och hjälpa denne att leva ett självständigt och aktivt liv. Du kommer att möta kunder med olika behov av hjälp för ett bättre liv. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning som undersköterska och som är van att använda digitala verktyg i ditt arbete. Arbetet innebär daglig dokumentation och därför behöver du goda kunskaper i svenska tal och skrift. Du motiveras av att ge insatser i kundens egna hem och du behöver ha god rörlighet, fysisk stabilitet och en god grundkondition eftersom rollen innebär tunga lyft och förflyttningar. Vi bedriver hemtjänst ute på landsbygden där svåra väglag kan förekomma, därför är det ett krav att du har B-körkort och god körvana. Djur förekommer hemma hos kund.

Det är meriterande om du har jobbat inom hemtjänst tidigare, har tidigare erfarenhet inom dokumentation samt arbetat med kontaktmannaskap. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av delegerade sjukvårdsuppgifter och arbetat med personer med demenssjukdom och psykisk ohälsa.

Innan du kan anställas behöver du visa upp ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister, körkort samt arbetstillstånd.

Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   2024/00074

Gör ansökan

Övrigt

Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.