jobb just nu!

Undersköterskor till Askims hemtjänst

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i hemtjänsten tillsammans med oss på Askims hemtjänstcentral. Vi utökar våra tre arbetslag med medarbetare på grund av ökat antal hemtjänsttimmar. Här kommer du att arbeta i trevliga och ändamålsenliga lokaler, beläget på Askims torg med närhet till kollektivtrafik.

I dina arbetsuppgifter ingår att samverka i det gemensamma omsorgs- och vårdarbetet, samt utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering. I arbetet ingår också att aktivt delta i arbetsplatsens kvalitets- och utvecklingsarbete, bland annat det nyuppstartade mobila arbetssättet. Vår målsättning är att arbeta i små team, för att skapa trygghet åt våra omsorgstagare.

Vi lägger stor vikt vid bra arbetsmiljö och ett gott bemötande i våra team, där vi ser fram emot att gå till arbetet. Här är det viktigt med ett gott kommunikationsklimat och samarbete med alla professioner.

Vi arbetar utifrån individuella scheman, där du har möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi arbetar var tredje helg, eller fler om önskemål finns.

Alla våra medarbetare använder våra arbetskläder och vi tilldelar dig också en personlig arbetstelefon.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska, KY-utbildningar är meriterande. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och har förmågan att ge god service.

Arbetet kräver att du har en bra social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande men också att du är en lagspelare. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

För att kunna kommunicera och sköta dokumentation, behärskar du svenska i både tal och skrift samt har god datorvana.

Körkort är ett absolut krav för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A847623

Gör ansökan

Övrigt

Rekryteringen kommer att påbörjas redan under ansökningstiden.

Hos oss har du rätt att arbeta heltid men ges också möjlighet att arbeta deltid.

I Askim-Frölunda-Högsbo arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.