Undersköterskor till Älvbacka

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Pajala kommun är den stora (till ytan) lilla kommunen belägen i norrskenet och midnattssolens land – Tornedalen, i östra Norrbotten. Dag och natt, året om, arbetar vi i samhällets tjänst på uppdrag av kommunmedborgarna. Med Pajala kommuns värdegrund ”jag finns till för Pajalas medborgare”; ”jag är professionell” och ”jag möter alla människor med öppenhet och respekt” arbetar vi för att göra skillnad.

Tillsammans skapar vi en trygg, stimulerande och utvecklande vardag och framtid för kommunens invånare. Tillsammans skapar vi också ett meningsfullt arbetsliv och en stolthet för det vi uträttar. Vi vet att det är människorna som gör framgångarna, vi gör skillnad tillsammans! - Vill du också göra skillnad? Då ska du jobba med oss!

Sektor stöd och omsorg söker 3st undersköterskor till äldreboendet Älvbacka i centrala Pajala. Boendet har 4st avdelningar och totalt är det ett 40-tal lägenheter. Du kommer att arbeta i ett team kring brukaren tillsammans med andra undersköterskor, vårdbiträden och en områdesansvarig sjuksköterska samt arbetsterapeut och sjukgymnast. Verksamheten arbetar utifrån IBIC, individens behov i centrum. Arbetsplatsen tillämpar individuellt schema i Time Care plan, vilket ger arbetstagaren möjlighet att påverka sitt schema.

Arbetsuppgifter

Omvårdnadsarbete, serviceinsatser, aktivering, dokumentation i Lifecare och städ. Enklare sjukvårdsinsatser på delegation.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning eller motsvarande utbildning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett krav är också att kunna avklara kunskapsprov för medicin- och insulindelegering.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C175435-2024-41

Gör ansökan

Övrigt

Vi tar endast emot digitala ansökningar.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes.

För mer information om oss och vår kommun besök https://www.pajala.se/invanare/bygga-bo-miljo/valkommen-hit/
Vi erbjuder även inflyttarservice för dig som är ny i Pajala