jobb just nu!

Undersköterskor till Äldreboenden.

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Vi söker nya medarbetare till våra Äldreboenden i Hjo Kommun

Arbetsuppgifter

Vi arbetar utifrån Hjo Kommuns värdegrund det goda mötet och kommunens vision tillsammans skapar vi framtidens Hjo och har det som ledstjärnor.

Vi söker dig som vill vara med i en verksamhet som har ett teambaserat arbetssätt med ett rehabiliterande och aktiverande förhållningssätt. Genom att arbeta personcentrerat tillgodoser vi den enskildes behov av omsorg och service enligt Socialtjänstlagen samt insatser enligt HSL på delegation av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut.

En god omvårdnad innefattar varierande uppgifter, allt från hjälp med personlig hygien till att aktivt verka för en meningsfull och stimulerande vardag.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet.

Utbildning/erfarenhet inom äldreomsorg, korttidsvård, demensvård och/eller psykiatri är meriterande.

Vi erbjuder både tillsvidaretjänster och vikariat på 75-85 %. Det finns även möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad.

Ange i din ansökan om du även är intresserad av vikariat.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A873163

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer och anställning sker fortlöpande under ansökningstiden.

Endast ansökningar via Visma/ Recruit räknas som fullgod ansökan, ansökningar via brev och mail kommer inte att behandlas.