jobb just nu!

Undersköterskor sökes till Kaverös Äng äldreboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter

Söker du en arbetsplats där du kan vara med och påverka långsiktigt och skapa meningsfullhet och trivsel för andra? Då är denna tjänsten något för dig!

Kaverös äng är ett kommunalt äldreboende där verksamhetens arbete är anpassat till hyresgästernas önskemål. Vi har stort fokus på aktiviteter som exempelvis utflykter, pubkvällar och spabehandlingar, allt för hyresgästernas välmående och trivsel.

För att tillgodose hyresgästernas önskemål söker vi därför fler drivna undersköterskor. I tjänsten som undersköterska har du ett övergripande ansvar för varje hyresgästs stöd och behov, baserat på den framtagna genomförandeplanen. Du kommer bland annat arbeta med daglig omvårdnad, dokumentation, hälso- och sjukvårdsuppgifter, samt förekommande hushållssysslor. Utöver ett stimulerande och givande arbete erbjuds du flexibla arbetstider, möjligheter till utveckling genom exempelvis utbildning i demens och generösa friskvårdsbidrag.

På Kaverös äng arbetar vi efter de lagar som styr vår verksamhet, upprättade handlingsplaner, policys och riktlinjer exempelvis avseende hygien, ergonomi, personal, arbetsmiljö och etiska regler. Eftersom vår verksamhet präglas av ett starkt kvalitétstänk är det viktigt att vi tillsammans ser och uppmärksammar förbättringsmöjligheter och att vi alla vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Vi använder oss av Time Care vid schemaläggning.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver du vara utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har BPSD eller YH-utbildning som specialistundersköterska med inriktning mot demensvård. Eftersom du kommer arbeta i dokumentationssystem ser vi även att du har goda datorkunskaper och behärskar språket, både i tal och skrift.

I rollen som undersköterska krävs att du har ett gott bemötande och sätter hyresgästernas behov i fokus. Du tar initiativ och ansvar, är strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss är det även en fördel om du har en god social kompetens och en vilja att ta dig an nya utmaningar med stor entusiasm.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A845962

Gör ansökan

Övrigt

Rekrytering sker fortlöpande under annonseringstiden.

I Askim-Frölunda-Högsbo arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.