jobb just nu!

Undersköterska till Vammarhöjden, vik 100%, ref.nr 766e/2018

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E 22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Sektor Stöd och Omsorg har ca 350 medarbetare som arbetar inom socialtjänst, äldreomsorg, hälso- och sjukvård eller inom stöd till funktionsnedsatta. Vårt uppdrag är omfattande och en viktig del av den samhällsservice vi vill ge våra
kommuninnevånare.

Vammarhöjden, som ligger i centrala Valdemarsvik, är ett boende med avdelningar för särskilt boende, demens samt korttidsvistelse.
Vi söker nu en ny kompetent och engagerad kollega som vill vara en del av vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose den boendes individuella behov av omsorg, vård och bemötande enligt socialtjänstlagen samt att delta i övriga förekommande arbetsuppgifter. Du kommer också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska.
Vi strävar efter att bidra till högsta möjliga livskvalitet för våra brukare och arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att möta våra brukares behov. Du är mycket viktig i detta arbete.

Kvalifikationer

Du är undersköterska, skötare eller vårdare.
Din svenska är god både muntligt och skriftligt och du bör ha god datorvana då vi arbetar med elektronisk dokumentation. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-12-31

Tillträde omkring mitten av januari 2019 om erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   766e/2018

Gör ansökan

Övrigt

Vikariatet är t om 2019-12-31 med möjlighet till förlängning.

Valdemarsviks kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder friskvårdpeng.

Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.