jobb just nu!

semestervikarie äldreomsorgen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Ta chans till ett spännande sommarjobb inom vård och omsorg. Vi söker dig som vill jobba med människor och medverka till att ge stöd och hjälp och därmed trygghet och ökad livskvalitet Du kommer att ta del av många erfarenheter som ger dig viktig erfarenhet i livet. Vi erbjuder dig en bra introduktion och sammanhängande schema under sommaren.

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att hjälpa till med allt de som brukaren i vardagen inte klarar av själv. För oss är det viktigt att alltid ge ett gått och respektfullt bemötande och att du ska bidra till att brukaren fortsatt kommer att leva ett menings och betydelsefullt liv.

Kvalifikationer

För tjänsten lämplig utbildning /erfarenhet
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Bra datakunskaper
Körkort är meriterande för arbete inom hemtjänsten.
Tidigare arbete inom äldreomsorgen är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-06-17

Ansökan

Referensnummer:   A841527

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.