jobb just nu!

Undersköterska Kvarngården - vikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ett stenkast från Kvarndammen, i utkanten av kvarteret Gästgivaregården och med skogen och fotbollsplanen som närmsta grannar ligger äldreboendet Kvarngården.
Här finns 36 lägenheter, fördelade på fyra avdelningar. Varje avdelning har ett gemensamt kök och utrymmen för sociala aktiviteter. Det finns också gemensam uteplats och balkonger.
Kvarngården har de senaste åren drivits av en privat aktör men övergick från hösten 2018 återigen i kommunal regi.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en medarbetare för ett längre vikariat då en av våra undersköterskor kommer att vara studieledig under ett år. Som undersköterska jobbar du med allt kring våra äldre i deras vardag. Du är en person som värnar om och respekterar var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande och delaktighet. Din viktigaste uppgift är att se till att varje person får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett, såväl socialt och kulturellt som fysiskt. Ett arbete där din insats har betydelse för andra människor.

Vi tror att du är en empatisk, varm och engagerad person. Hos oss får du ett flexibelt arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete. För oss är det viktigt att personalen är med och påverkar sin arbetsplats och att vi tar till vara de tankar och idéer som finns.

Vi vill att du som är anställd på Vetlanda kommun ska må bra, både på och utanför jobbet. Därför kan du bland annat få bidrag för att motionera på din fritid, du har tillgång till fria bad och rabatt på massage. Läs mer om våra personalförmåner här: https://jobb.vetlanda.se/jobb/formaner.html

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

Har du erfarenhet från liknande arbete är det ett plus.

Anställningens omfattning

Tillträde 2 september eller enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Referensnummer:   A895397

Gör ansökan

Anställning

75 % med möjlighet till rörlig tid.
Vikariat under 1 år

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Vetlanda kommun är en inkluderande arbetsgivare som förespråkar mångfald och jämställdhet. Alla ansökningar behandlas utifrån ett likabehandlingsperspektiv.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.