jobb just nu!

Underläkare semestervikariat 2019, Hallands sjukhus

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete i multiprofessionella team på våra kliniker.

Som underläkare arbetar du med sedvanligt avdelningsarbete såsom rond, in- och utskrivningar, du kan även vara med och assistera vid operationer och undersökningar.
Din ansökan kommer att läggas i en bank som alla chefer kommer ha tillgång till via HR inför sommar 2019.

Kvalifikationer

Genomfört 9 terminer på läkarutbildningen.
Goda språkkunskaper i svenska motsvarande C 1-nivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I samband med att du lägger in din intresseanmälan kommer du att få besvara en enkät som hjälper oss att se just dina intresseområden.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   HS 253/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.