jobb just nu!

Ultraljudsbarnmorska till Specialistmödravård Ultraljud i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Till specialistmödravårdsmottagningen kommer gravida kvinnor som remitteras från sin barnmorskemottagning eller annan vårdgivare och behöver kontrolleras utöver sedvanlig mödrahälsovård. Specialistmödravården består av flera specialistmottagningar såsom tidsbeställd och akut obstetrisk mottagning, ultraljud, blodflöde, kuratorer samt Kvinnokliniken. Den största delen av vår verksamhet är barnmorskeultraljudsmottagningen där vi har cirka 10 000 besök per år.

Arbetsuppgifter

Arbetet som barnmorska på specialistmödravårdsmottagningen är ansvarsfullt och omväxlande! Här eftersträvar vi att ständigt utvecklas och du får en viktig roll genom att inspirera och ta initiativ till förbättringsarbeten. Vi arbetar alla tillsammans mot verksamhetsmålen och för ett gott omhändertagande av våra patienter.

Som ultraljudsbarnmorska arbetar du självständigt och möter Malmökvinnorna i såväl rutinundersökningar som internt remitterade. Tjänsten kan, om så önskas, kombineras med placering på annan del av enheten, till exempel akutobstetrisk mottagning eller inom slutenvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med rätt att verka inom svensk sjukvård, med utbildning/erfarenhet inom ultraljud och certifiering i rutinultraljud. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är meriterande om du har KUB-licens men det är inte ett krav.

Förutom ett genuint intresse för ultraljud, bred kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, samarbete och ett gott bemötande. Du är trygg i din yrkesroll, flexibel och har god kommunikationsförmåga. Vi söker dig som har förmågan att såväl arbeta självständigt som i team. Du har ett professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater.

Vi värdesätter ett gott medarbetarskap och söker dig som vill vara med i framkant av utvecklingen!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A834730

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.