jobb just nu!

Två turistinformatörer

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Arbetsuppgifter

Under sommarmånaderna kommer en mängd besökare till vår vackra trästad och det är där du kommer in i bilden! Du får vara med och marknadsföra vår stad och serva våra svenska och utländska besökare med information om vad som finns att göra i Hjo. Arbetet sker över disk, ute på stan, via telefon och e-post. I jobbet ingår också att arbeta med digitala och sociala medier, kassahantering, hyra ut cyklar och sälja souvenirer, biljetter, guidade turer och fiskekort.
Du kommer att arbeta centralt mitt i Hjo, inne på Kulturkvarteret. Har du vad som krävs kan du se fram emot ett stimulerande arbete på Hjo Turistinformation. Möjlighet att även jobba vissa helger i maj och september utöver den utannonserade säsongsanställningstiden.

Kvalifikationer

Det krävs tidigare erfarenhet av liknande arbete, att du tycker om att jobba i team, är van att använda digitala och sociala medier, tycker om ett gott värdskap, är ansvarstagande och stresstålig.

Vi vill också att du talar och skriver bra svenska och engelska. Ytterligare språk såsom tyska ser vi som meriterande liksom att du har bra lokalkännedom.

Introduktionsdagar kommer att hållas.Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-05-30

Tidsbegränsad till: 2020-08-30

Ansökan

Referensnummer:   A916630

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.